Polaroid Photo

Pictures from USA Routen und Tipps

USA Routen und Tipps

Routen durch die USA

Choose a Topic:

Mi
8
Mai '13

Van de 14 pogingen tot aanvallen moncler nederland op kerken

De politie van Maleisië arresteert acht in kerkaanvallen

KUALA moncleroutlet.nl LUMPUR, 20 januari (Reuters) De Maleisische politie zei woensdag dat ze moncler jassen dames acht mensen hadden gearresteerd die volgens hen ‚verbonden‘ waren met het moncler jas heren vuurwerk van een Pinkstergemeente die eerder deze maand religieuze spanningen had veroorzaakt.

Er zijn 14 aanslagen gepleegd op religieuze instellingen moncler jas dames in dit voornamelijk islamitische land in Zuidoost-Azië sinds een rechtbank in december oordeelde dat een moncler jassen katholieke krant het recht had om moncler jassen heren het woord ‚Allah‘ te jassen gebruiken voor de christelijke god in zijn Maleisische edities. [ID: nSGE60900E]

‚We geloven dat we deze zaak hebben www.moncleroutlet.nl opgelost‘, moncleroutlet vertelde Bakri Zinin, moncler jas dames sale hoofdofficier van moncler heren de Federal Criminal Investigation Department van Maleisië, op een persconferentie op woensdag. Van de 14 pogingen tot aanvallen moncler nederland op kerken, een kloosterschool, een Sikh-tempel en een moskee, was er slechts één succesvol en het heeft moncler jassen heren sale een kerk in de hoofdstad Kuala Lumpur gestolen die behoorde tot moncler jas sale de Assemblies of God, een denominatie van de pinksterbeweging.

De aanvallen en de reactie van de meerderheid van de Maleisische moslimbevolking hebben moncler jassen dames sale de bezorgdheid doen toenemen dat Maleisië, van oudsher een 2018 moncler gematigd islamitisch land, steeds radicaler wordt.

De regering van Maleisië heeft erop aangedrongen moncler outlet sale dat de aanslagen door individuen werden uitgevoerd en moncler uitverkoop niet werden gecoördineerd.

Bakri zei dat een van de moncler dames verdachten, een 21-jarige man, een ziekenhuisbehandeling had gezocht voor brandwonden aan zijn handen en borst. Vijf moncler jas outlet van moncler sale de acht verdachten waren vrienden en de andere drie bestonden uit een gezin moncler jassen outlet van twee broers en hun oom, zei hij.

Het gebruik van het woord ‚Allah‘ om de christelijke god te beschrijven is wijdverspreid in het Arabisch sprekende woord en ook in het moncler outlet naburige Indonesië.

Degenen die zeggen dat Allah niet door christenen mag worden gebruikt, zeggen dat zendelingen het woord kunnen gebruiken om Maleisiërs te verwarren en te bekeren, terwijl de katholieke krant The Herald zegt dat het woord moet worden gebruikt voor de Maleis-sprekende gemeenten op het eiland Borneo.

In Maleisië worden moncler jas heren sale religieuze kwesties vermengd met etnische identiteit, omdat alle Maleisiërs, 55 procent van de bevolking, per definitie moslim zijn en conversie illegaal is.

Start discussion »

Leave a Reply