Polaroid Photo

Pictures from USA Routen und Tipps

USA Routen und Tipps

Routen durch die USA

Choose a Topic:

So
19
Mai '13

Vertegenwoordiger moncler jassen dames Mel Watt

maar wordt niet afgesloten

overheidsoperaties op dinsdag, maar hebben ze niet tot stilstand gebracht, met het Congres, het Hooggerechtshof en de financiële regelgevers vergadering voor moncler jas dames zaken als gebruikelijk.

Pendelbussen waren lichter omdat sneeuw die begon rond de ochtendspits de meeste federale agentschappen bekokstoofde, geannuleerde evenementen en moncler jassen heren sale uitgestelde moncler uitverkoop hoorzittingen over de hoofdstad. moncler jas heren wetgevers verwachtten kritieke begrotingsonderhandelingen voort te zetten.

Het was de verwachting moncler jassen dames sale dat de storm moncler jas outlet de hele dag door sneeuw moncler jas outlet van moncler outlet de Tennessee Valley moncler jas dames sale naar de Mid Atlantic en New England zou afleveren, aldus National Weather Service-voorspellers. Halverwege de ochtend verlaagde het zijn advies tot vijf centimeter.

Zowel het Huis van Afgevaardigden als de Senaat stonden gepland om zoals gebruikelijk te openen ondanks de sluiting van de regering. Wetgevers 2018 moncler onderhandelen over een budgetdeal moncler jassen heren die moncler outlet sale dinsdag zou kunnen opduiken, aldus congresassistenten. Vertegenwoordiger moncler jassen dames Mel Watt.

Wetgevers zullen ook horen van minister van Buitenlandse Zaken John Kerry tijdens een hoorzitting van het House Foreign moncler jas heren sale Affairs Committee over de nucleaire deal met Iran.

Democratische wetgevers annuleerden echter een persconferentie over de inspanningen om het minimumloon te verhogen. EST gevolgd door twee mondelinge argumenten, waaronder een belangrijke zaak over EPA-regelgeving inzake luchtvervuiling. toezichthouders van banken, moncler jassen outlet evenals de moncler nederland Securities and Exchange Commission en de Commodity Futures Trading Commission, gingen door met plannen om de zogenaamde Volcker-regel goed te keuren, onderdeel van een grotere inspanning om Wall Street te moncler heren hervormen en te voorkomen dat er opnieuw een dure belastingbetaler zou worden gered.

Terwijl de moncler sale groepen ’s ochtends de details van de definitieve regel openbaarden, zorgde de https://www.monclersale.nl sneeuwval ervoor dat de moncler jassen CFTC zijn openbare vergadering afgelastte maar een stemming hield.

Elders ging de president van de Wereldbank, Jim Yong Kim, door met zijn toespraak in de Economische Club van Washington, waar hij opmerkingen maakte over de rol van de particuliere sector in ontwikkelingslanden, voor een volledige menigte in een hotel in Washington.

Andere nieuwsconferenties, museumevenementen en verschillende activiteiten werden ook geannuleerd of moncler dames uitgesteld moncler jas sale in de stad.

Rapportage door Susan Heavey; aanvullende rapportage door Ros Krasny, Anna Yukhananov, Lawrence Hurley, Valerie Volcovici, Richard Cowan, Emily Stephenson; Bewerken door Doina Chiacu.

Did you like this? Share it:

Start discussion »

Leave a Reply